20210427_EKTOS logo

 

GÅ TILBAGE

EKTOS A/S

20210419_EKTOS_Vertical Image

 

Ektos er leverandør af elektroniske udviklings- og testservices samt produktgodkendelse

Hos EKTOS kan vi håndtere det komplette produktudviklingsforløb fra den indledende specifikationsfase, R&D, test- og verificering, til produktmodning, typetest og produktion.

Vores yderst kvalificerede hold af hardware- og softwareingeniører i Ukraine udvikler, opdaterer og vedligeholder en lang række forskellige elektronik-produkter for vores kunder. Udviklingsforløbene bliver håndteret med projektledelse enten i Danmark eller i Ukraine. Det er også muligt at arbejde sammen med en eller flere ingeniører som en del af jeres team, hvis I har brug for ekstra hænder eller specifikke kompetencer.

Få vores brochure

Tillid + ekspertviden = et fantastisk produkt


CyanView og EKTOS har udviklet et avanceret interface og kontrolpanel til styring og broadcasting fra næsten enhver type kamera. Et højt niveau af tillid og effektiv kommunikation var nøgleordene i samarbejdet mellem CyanView og EKTOS’ ingeniører, hvilket resulterede i en fantastisk løsning, der vandt en pris for ”årets bedste produkt” af National Association of Broadcasters i Las Vegas.

 

Læs kundecase om CyanView

20211028_EKTOS_Case_CyanView

 

BOOK ET MØDE

Er du interesseret i at vide mere om vores produkt og/eller service?

Hvis du udfylder skemaet, vil vi tage kontakt til dig inden for kort tid. Sammen kan vi udforske, hvordan vi bedst kan imødekomme dine behov og udfordringer.

Vi ser frem til at høre fra dig!