Develco logo med payoff-1

GÅ TILBAGE

Develco A/S

Develco Profilbrochure

 

Develco er eksperter i elektronik, embedded software, trådløs kommunikation og IoT løsninger

Teknologi Udviklingspartner Develco tilbyder et full-service koncept med fokus på produktudvikling og produktionsstyring. Vi har stærke kompetencer i udvikling af løsninger med high-speed micro processors, power supplies, elektronik, embedded software, trådløs kommunikation og Internet of Things IoT.

Vores ekspertise omfatter: Hardware, Software, Mekanik, Design for Manufacturing og Dokumentation, Test og Godkendelser.

I samarbejde med din virksomhed udvikler vi dine spændende ideer til nye teknologiske produkter med fleksibilitet og ansvar gennem hele processen.

 

Download Develco Profilbrochure

iDOL 63 Cloud Gateway  til Smart Farming

For dol-sensors har Develco designet og udviklet hardware platform, embedded software, arkitektur og IoT løsning til iDOL 63 Cloud Gateway implementeret med software protokoller til integration med skyen. Cloud gatewayen kan bruges af den enkelte landmand og på større gårde. Gatewayen viser klimadata fra kyllinge- eller svinestalden på en skærm: lys, temperatur, fugtighed, CO², ammoniak og mere.

Download dol-sensors casen

Develco Case dol-sensors iDOL 63 Cloud Gateway foto

 


Develco Case CelVivo Clinostar foto

 

ClinoStar™ - Inkubator til funktionel 3D celledyrkning

For biotech virksomheden CelVivo har Develco udviklet elektronik, hardware og embedded software til den højteknologiske og brugervenlige CO² inkubator ClinoStar™. Inkubatoren er med præcis motorstyring og klimaregulering, der muliggør 3D celledyrkning til brug ved test af medicin og anden forskning på universiteter og forskningslaboratorier.

 

Download CelVivo casen

BOOK ET MØDE

Er du interesseret i at vide mere om vores produkt og/eller service?

Hvis du udfylder skemaet, vil vi tage kontakt til dig inden for kort tid. Sammen kan vi udforske, hvordan vi bedst kan imødekomme dine behov og udfordringer.

Vi ser frem til at høre fra dig!