Prevas_logo_Hello_two rows_CMYK

GÅ TILBAGE

Prevas A/S

Prevas hand webb with logo

 

Vi elsker teknik


Men endnu vigtigere er opfindsomhed og evnen til at se nye muligheder. Det er jo dét, Prevas egentlig handler om.

 

Med over 30 års erfaring inden for elektronikudvikling og som det største embeddede udviklingshus i Norden, har Prevas en unik teknisk erfaring som gør at intet problem er for stort til at vi kan løse det.

Vi gør alt i vores magt for at forstå vores kunders udfordringer så vi kan finde fleksible løsninger, uanset om vores kunder er opstarts- eller C25-virksomheder.

 

Se video

Prevas og den komplette sensorløsning, RoomAlyzer

RoomAlyzer er en komplet sensorløsning, der opsamler data via NB-IoT, og giver brugere mulighed for at forbedre indeklimaet, skære ned på energien samt effektivisere rengøringen. Løsningen omfatter en sensor og et it-system, som er udviklet i Danmark. Sensoren måler på otte værdier: Temperatur, luftfugtighed, reel CO2, VoC, lyd, lysstyrke, lysfarve samt tilstedeværelse i lokalet (PIR).Det er markedets eneste løsning med 8 sensorer, der kører via NB-IoT. Det er en meget enkel løsning for kunderne, ingen installationsomkostninger og hurtig adgang til data på mange fronter.

Download case

MicrosoftTeams-image

 

BOOK ET MØDE

Er du interesseret i at vide mere om vores produkt og/eller service?

Hvis du udfylder skemaet, vil vi tage kontakt til dig inden for kort tid. Sammen kan vi udforske, hvordan vi bedst kan imødekomme dine behov og udfordringer.

Vi ser frem til at høre fra dig!