Seritronic logo

 

GÅ TILBAGE

Seritronic A/S

Seritronic Vertikalt DK

 

Seritronic er din one-stop-supplier af kundedesignede betjeningspaneler

Kundedesignede betjeningspaneler produceret med trykt elektronik er kernekompetencerne hos Seritronic. Vi hjælper med alt fra udvikling af dit produkt, til serieproduktion og montage.

Med egen topmoderne produktion i Danmark og nøje udvalgte samarbejdspartnere i Asien, garanterer vi leveringssikkerhed, pris og kvalitet i et komplekst verdensmarked.

Betjeningspanelerne fremstilles som folietastaturer, silikonetastaturer, displays eller akrylpaneler. Betjeningspanelerne konstrueres efter dit design og til det miljø, som produktet anvendes i.

Få vores brochure

Kunde case:
MOCON Europe A/S

Kunne du også tænke dig at samle dine leverandører til én og på den måde sikre billige priser og en stabil supply chain? Udover at være en stærk leverandør på betjeningspaneler og user interfaces, har vi også en yderst kompetent teknisk afdeling, der hjælper dig med dine behov. Hent kundecases og hør, hvad Mocon Europe A/S siger om samarbejdet med Seritronic.

Få vores kunde Case

Web case foto v2-1

 

Kunde case: Jelmtech/Dewiz

Produktion og udvikling går hånd i hånd hos Seritronic. Vi hjælper dig fra idé til masseproduktion af dit færdige produkt. Du kan læse mere her om, hvordan vi har hjulpet en Jelmtech og deWiz med udvikling og produktion.

Få vores kunde Case

 

Kunde case:
DEIF

En sikker og troværdig leverandør er en blot nogle af mange punkter du er garanteret, når du vælger Seritronic som din leverandør. Hent kundecasen og læs mere om, hvordan Seritronic har bidraget som leverandør og sparringspartner.

Få vores kunde Case

 

BOOK ET MØDE

Er du interesseret i at vide mere om vores produkt og/eller service?

Hvis du udfylder skemaet, vil vi tage kontakt til dig inden for kort tid. Sammen kan vi udforske, hvordan vi bedst kan imødekomme dine behov og udfordringer.

Vi ser frem til at høre fra dig!